Over de shop

De UGent shop wordt beheerd door Unigear Belgium, een onderdeel van Quintessence Business Development. Unigear is een specialist in het beheren van duurzame merchandise voor onderwijsinstellingen in België en Nederland.

In de promotionele sector worden er ieder jaar heel veel producten gemaakt die door productie zeer belastend zijn voor het milieu en tevens vaak weggegooid worden, waardoor ze zorgen voor vervuiling van de wereld om ons heen. Daarom geloven wij erin dat merchandise verduurzaamd moet worden. Dit betekent het tegengaan van de wegwerpcultuur (o.a. merchandise die wél aansluit bij de wensen van de doelgroep en tevens hergebruik van artikelen), maar ook producten maken die bijdragen aan natuur, milieu en mensen.

Wij streven naar duurzame ontwikkeling in de gehele keten, van productie tot aan levering bij de klant. Onze steun aan Oxfam Novib en onze eisen op het gebied van Social Compliance en duurzame grondstoffen bij onze leveranciers, getuigen van onze betrokkenheid bij de maatschappij. Het gehele proces, van inkoop van de grondstoffen tot het leveren van het product bij de consument en de recycling hiervan, ieder onderdeel moet aan onze criteria voor duurzaamheid voldoen.

 

Unigear België

Uitbreidingstraat 84 (3e verdieping)

2600 Berchem                                                  

T. + 32 (0)3 300 17 53                                    

info@unigear.be                                                

www.unigear.be 

CRELAN: IBAN BE41 8508 4393 0310

BIC SPAA BE 22

BTW BE 881 339 723

Copyright © 2021 - 2024 UniGear. All rights reserved.