Maatwerk

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op via:

info@unigear.be
+32 (0)3 300 17 53 

Je kan ook eens kijken op onze maatwerk website. We helpen je graag verder!

Producten uit de webshop voorzien van een extra opdruk

Onze UGent-shop geeft een overzicht van de producten die wij standaard op voorraad hebben en die reeds zijn bedrukt met het UGent-logo. Het is mogelijk deze producten te personaliseren met een naam, logo of tekst. Ook in grote aantallen. Wanneer dit in combinatie is met het Universiteit Gent-logo, stemmen wij dit eerst af met de Directie Communicatie en Marketing.

Producten uit de webshop in grote aantallen

Grote aantallen zijn ook mogelijk, hiervoor kan je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Producten die niet in de webshop staan

Maatwerk is zeker mogelijk. Kijk op onze maatwerk website voor inspiratie en een vrijblijvende offerteaanvraag. Buiten ons standaard assortiment van de UGent-shop kan je namelijk ook kiezen uit één van de overige 3000 artikelen uit onze uitgebreide maatwerk website. Deze promotionele items en relatiegeschenken worden door ons op maat gemaakt voorzien van het gewenste logo. Houd bij een maatwerk aanvraag rekening met een langere levertijd dan wanneer je een product bestelt uit het kernassortiment. Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen.

Weet je nog niet precies wat je zoekt?

Wij kunnen je adviseren en inspireren. Bezorg ons via e-mail of telefonisch onderstaande informatie:

Soort / type product
Gelegenheid
Doelgroep
Aantal
Gewenste levertijd

UniGear gaat voor jou op zoek naar een oplossing die de huisstijl van de UGent respecteert én die past binnen onze duurzaamheidsvisie (van zowel de UGent als Unigear). Wij helpen je graag en nemen binnen 1 werkdag contact met je op! Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Copyright © 2021 - 2024 UniGear. All rights reserved.