Personalisatie of offerte op maat

In de webshop vind je enkel de producten die standaard in voorraad en binnen 48 uur leverbaar zijn. Wil je iets laten personaliseren, bv. met de naam van een collega of van je event? Of zoek je een duurzaam product in UGent-stijl dat niet in het standaard assortiment zit? In de meeste gevallen kan dat.

Vraag een offerte aan via service@unigear.nl:

- als je al een product in gedachten hebt en meer info wil over levertermijn en prijzen. Vermeld het gewenste aantal stuks en hoe je de personalisatie ziet.

- als je nog geen idee hebt welk product, maar inspiratie wil voor duurzame merchandise in UGent-stijl. Geef zeker wat uitleg over de inhoud en/of het thema van je event, congres, relatiegeschenk... Vermeld ook het gewenste aantal stuks.

Unigear gaat voor jou op zoek naar een oplossing die de huisstijl van de UGent respecteert én die past binnen onze duurzaamheidsvisie (van zowel de UGent als Unigear). We doen uiteraard niet mee aan de wegwerpcultuur van onnodige merchandise. Laat je inspireren door deze bestellingen die Unigear al voor UGent-collega's uitwerkte:

--> Vraag een offerte aan 

 
Copyright © 2021- Unigear Belgium. All rights reserved.